Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Το Παράρτημα ΟΜΕΡ Βόλου κοντά στους Πρόσφυγες


Tο Παράρτημα Βόλου, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (Ο.Μ.Ε.Ρ) παραμένοντας πιστό στον κύριο και βασικό στόχο της Ο.Μ.Ε.Ρ., που μέσα σε όλα τα άλλα είναι να προάγει στον ανώτατο βαθμό τις συνθήκες διαβίωσης των μικρών παιδιών και να τους εξασφαλίσει υγεία, χαρά και ευτυχία τόσο στην οικογένεια όσο και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στην κοινωνία, δεν ήταν δυνατόν να αγνοήσει τα παιδιά των προσφύγων, παιδιά που η ζωή δεν ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί τους και που εδώ και καιρό φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ», στην οδό Λαρίσης στο Βόλο.
Έτσι μέλη του Δ. Σ. του παραρτήματος, σε συνεργασία με τη Σχ. Σύμβουλο της 32ης περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας κα Τζένη Μωραΐτη και με τον Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κο Γιώργο Πολύζο, επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 11/7/2016 στις 11.00 π.μ. τις εγκαταστάσεις «ΜΟΖΑΣ» και παρέδωσαν το υλικό που συγκεντρώθηκε από παιδιά Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών του Νομού, με την ευγενική και αμέριστη υποστήριξη  των νηπιαγωγών τους.
Το υλικό που προσφέρθηκε περιελάμβανε σχολικά, αναλώσιμα είδη, παιδαγωγικά παιχνίδια, μπάλες, λούτρινα κουκλάκια, σνακς, γάλα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής για παιδιά και μητέρες.
  Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Μ.Ε.Ρ. Βόλου.  Στηριζόμαστε πάντα στην αγάπη  που εμείς οι εκπαιδευτικοί  ξέρουμε να δίνουμε τόσο απλόχερα στα παιδιά!!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου