Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για το Βραβείο 2017 για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη της ΟΜΕΡΑγαπητά μέλη της ΟΜΕΡ,
 Σας  ενημερώνουμε ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το Βραβείο 2017 για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (ESD) της ΟΜΕΡ.  

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαρτίου 2017.

Από τα έργα που θα υποβληθούν 1 έως 5  θα επιλεγούν για βράβευση. Τα project που θα βραβευθούν θα προέρχονται από διαφορετικές Εθνικές Επιτροπές.

Τα project πρέπει να επικεντρώνονται σε ένα τουλάχιστον συστατικό της βιωσιμότητας, όπως αυτή ορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη: το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία και μπορεί να αφορούν (α) δράσεις με μικρά παιδιά (0-8), με προτίμηση παιδιά προσχολικής ηλικίας, (β) δημιουργία υλικών για την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη (γ) εκπαίδευση φοιτητών ή επιμόρφωση εκπαιδευτικών προσχολικής αγωγής.

Τα project πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την 1 Ιουνίου 2017, πριν από την Παγκόσμια Διάσκεψη στην Κροατία. Η βράβευση θα γίνει σε ολομέλεια της Διάσκεψης, οι παραλήπτες βραβείου θα πάρουν πιστοποιητικό, και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια παράλληλη συνεδρία.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στη Διοικούσα Επιτροπή ΟΜΕΡ Ελλάδος omepgr@gmail.com  ή στο Παράρτημα ΟΜΕΡ Βόλου  omepvolou@gmail.com

Πρόσκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου